Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

Indicator schakelaars worden veel gebruikt in de automotive branche en zijn ook producten die ITT Controls kan leveren. Deze industriële indicator switches komen in verschillende maten en vormen. Houdt u er rekening mee dat ITT Controls alleen indicator switches verkoopt die gebruikt worden in de petrochemische en de procesindustrie.

ITT Controls onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en kennis van producten. Door middel van continue innovatie kunnen we meedenken met onze klanten en kunnen we altijd een oplossing bieden. De kracht is dat we 'outside the box' durven te denken. Dit resulteert vaak in op maat gemaakte oplossingen.

Indien u meer informatie over industriële indicator schakelaars of enig ander product in de olie- en gasindustrie wenst dan kunt u contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Kijk op onze website voor alle andere producten en merken die wij verkopen. Verder kunt u ons volgen op Facebook voor het laatste nieuws en eventuele promoties.

McDonnell & Miller

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van McDonnell & Miller. McDonnell and Miller zijn inmiddels een onderdeel van Xylem. Het assortiment van McDonnell & Miller omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie.  McDonnell & Miller met name gespecialiseerd in Boiler Controls en stroomschakelaars.

image content

Piezo Ignition

ITT Controls besteedt optimale zorg aan opdrachten van cliënten met een zo uitgebreid mogelijk programma van producten en merken. ITT Controls wil tegemoet komen aan de vraag naar verschillende componenten en alternatieve producten in de olie- en gasindustrie.

image content

DGC Controls

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van DGC Controls. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en onmisbaar voor ieder AC/CV onderhoudsbedrijf. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen.

image content

ITT Jabsco

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Jabsco ITT. Jabsco levert onder andere producten voor de industriele, marine, gezondheidszorg en de voedselindustrie.

image content

Thyssen Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Thyssen (ThyssenKrupp). Dit bedrijf bestaat al sinds 1871 en heeft in de afgelopen deccenia een ongelofelijke transformatie doorgemaakt. Nadat Thyssen en Krupp rond 1980 gefuseerd zijn heeft de groep pas echt een evolutie doorgemaakt. Van twee aparte bedrijven (Thyssen en Krupp) naar een groep met zeven operationele business gebieden onderverdeelt in twee divisies – Materials en Technologieën.

image content