Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

Indicator schakelaars worden veel gebruikt in de automotive branche en zijn ook producten die ITT Controls kan leveren. Deze industriële indicator switches komen in verschillende maten en vormen. Houdt u er rekening mee dat ITT Controls alleen indicator switches verkoopt die gebruikt worden in de petrochemische en de procesindustrie.

ITT Controls onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en kennis van producten. Door middel van continue innovatie kunnen we meedenken met onze klanten en kunnen we altijd een oplossing bieden. De kracht is dat we 'outside the box' durven te denken. Dit resulteert vaak in op maat gemaakte oplossingen.

Indien u meer informatie over industriële indicator schakelaars of enig ander product in de olie- en gasindustrie wenst dan kunt u contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Kijk op onze website voor alle andere producten en merken die wij verkopen. Verder kunt u ons volgen op Facebook voor het laatste nieuws en eventuele promoties.

Marlow Pumps

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Marlow. Dit merk ontwikkeld en produceert voornamelijk pompen. Verschillende centrifugaal pompen en pompen voor commerciele zwembaden en waterparken.

image content

Delta Controls

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Delta Controls. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en onmisbaar voor ieder AC/CV onderhoudsbedrijf. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen. 

image content

Elco Klockner

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Klockner. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Klockner zich mee bezig houdt.

image content

Kuppersbusch Heating

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Kuppersbusch. Dit bedrijf is opgericht in 1875 door Friedrich Küppersbusch en inmiddels een internationaal opererend bedrijf met meer dan 56 verkoopkantoren in 31 landen.

image content

RobertShaw Controls

RobertShaw is de uitvinder van de eerste boiler thermostaat, daarnaast creëerde Robert Shaw de eerste nucleaire kleppen voor het manhattan project, ontwikkelde de temperatuurregelaars op de eerste nucleair aangedreven onderzeeër en ontwikkelden ze nieuwe producten voor elke nieuwe klasse van marineschepen.

image content