Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

Indicator schakelaars worden veel gebruikt in de automotive branche en zijn ook producten die ITT Controls kan leveren. Deze industriële indicator switches komen in verschillende maten en vormen. Houdt u er rekening mee dat ITT Controls alleen indicator switches verkoopt die gebruikt worden in de petrochemische en de procesindustrie.

ITT Controls onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en kennis van producten. Door middel van continue innovatie kunnen we meedenken met onze klanten en kunnen we altijd een oplossing bieden. De kracht is dat we 'outside the box' durven te denken. Dit resulteert vaak in op maat gemaakte oplossingen.

Indien u meer informatie over industriële indicator schakelaars of enig ander product in de olie- en gasindustrie wenst dan kunt u contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Kijk op onze website voor alle andere producten en merken die wij verkopen. Verder kunt u ons volgen op Facebook voor het laatste nieuws en eventuele promoties.

Monarch Nozzles

ITT Controls levert ook produkten van Monarch nozzles. In de markt van verwarmings- en condensatiesystemen, zonne-energie, warmtepompen en gebouwbeheersystemen en spoeiers is Monarch nozzels een begrip.

image content

RMG Regulators

RMG regulators bedienen wereldwijd de gasindustrie. Producten en onderdelen van RMG, wat inmiddels een onderdeel is van Honeywell, worden tevens geleverd door ITT Controls.

image content

ITT Jabsco

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Jabsco ITT. Jabsco levert onder andere producten voor de industriele, marine, gezondheidszorg en de voedselindustrie.

image content

Reznor Heaters

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Reznor. Dit merk heeft ruim 120 jaar ervaring in gasverwarming en ontwerpt en produceert verwarmingstoestellen voor commerciele en industriele toepassingen. Reznor is inmiddels uitgegroeid tot leider in haar branche voor industriele verwarming, luchtbehandelingstoestellen, koelmachines, condensing units en rooftop units. In deze gebieden biedt Reznor een volledig scala aan  producten en componenten welke verkrijgbaar zijn via ITT Controls. Reznor is inmiddels een divisie van Thomas & Betts Corporation welke wereldwijd actief is.

image content

Asco Controls

Asco Controls biedt een breed gamma aan producten aan en is marktleider van solenoïde kleppen. We combineren 100 jaar ervaring met technologie. Asco RedHat biedt u de grootste selectie van 2, 3 en 4-weg solenoïde kleppen. Een solenoïde klep is het electromagnetische deel van de klep die bestaat uit een spoel. De kleppen van Asco Controls geleverd door ITT Controls zijn gemaakt om de meest veeleisende vloeistofregeling applicaties uit te voeren.

image content