Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

ITT Controls - Indicators and Switches

Indicator schakelaars worden veel gebruikt in de automotive branche en zijn ook producten die ITT Controls kan leveren. Deze industriële indicator switches komen in verschillende maten en vormen. Houdt u er rekening mee dat ITT Controls alleen indicator switches verkoopt die gebruikt worden in de petrochemische en de procesindustrie.

ITT Controls onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en kennis van producten. Door middel van continue innovatie kunnen we meedenken met onze klanten en kunnen we altijd een oplossing bieden. De kracht is dat we 'outside the box' durven te denken. Dit resulteert vaak in op maat gemaakte oplossingen.

Indien u meer informatie over industriële indicator schakelaars of enig ander product in de olie- en gasindustrie wenst dan kunt u contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Kijk op onze website voor alle andere producten en merken die wij verkopen. Verder kunt u ons volgen op Facebook voor het laatste nieuws en eventuele promoties.

Mercedöl

Sinds begin jaren zestig biedt Mercedol oplossingen aan particuliere klanten en aan grote industriële afnemers. Leveren en verzorgen van ketels en branders met een hoge energie-efficiëntie en schone verbranding zitten in de dienstverlening.

image content

Dia-Flo

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Dia-Flo. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en de membraamafsluiters worden vaak aangemerkt als werkpaarden en basis van het totale productaanbod.

image content

Hofamat Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Hofamat. Dit merk heeft een breed assortiment aan brander en verbrandingsproducten varierend van 12kW tot 10900kW. Hofamat die een fusie is aangegaan met een andere partner in deze industrie heeft een sterk voordeel ten op zichte van de rest van de concurrentie om door te gaan met de ontwikkeling en fabricage van efficiente en superieure kwaliteit verbrandings apparatuur.

image content

ITT Barton

ITT Barton producten worden gebruikt in een breed spectrum van industriele processen en zijn verkrijgbaar bij ITT Controls.

image content

Fluidics Nozzles

ITT Controls levert onderdelen voor onder andere gas turbine brandstof producten en nozzles van Fluidics Nozzles.

image content